Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"D. Thulasidharan"'
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 14:985-1012
Among the agro-based industries, the cashew industry utilizes only about 30% of the total fruit as food material, and the rest goes as a waste. Valorizing the generated waste into value-added products is the better option to address the waste. The wa
Autor:
S. Anuradha, Kiran Babu Uppuluri, Sathish Thadikamala, D. Thulasidharan, G. Gayathri, B.S. Harish
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery. 13:2113-2123
Microalgae are used as a third-generation biofuel feedstock to overcome the problems, of first- and second-generation feedstocks, such as food versus fuel competition and longer harvesting time. However, the use of microalgae as a feedstock for biodi
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules. 193
Alarming environmental impacts have been resulted across the globe due to the recovery and consumption of fossil fuels. The elevated global carbon footprint has paved the way to an alternative to combat the prevalent pollution. On the other hand, the
Publikováno v:
Renewable Energy. 116:755-761
In this study, biodiesel was synthesized in an enzymatic transesterification process from Hevea brasiliensis, crude non-edible oil, using lipase immobilized on spherical silica aerogels. Enzymatic transesterification is preferred to chemical methods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.