Zobrazeno 1 - 10
of 183
pro vyhledávání: '"D. T. Phan"'
Autor:
R. Fara, D.-T. Phan-Huy, A. Ourir, Y. Kokar, J.-C. Prevotet, M. Helard, M. Di Renzo, J. De Rosny
Publikováno v:
IEEE Open Journal of the Communications Society, Vol 1, Pp 1140-1152 (2020)
Ambient backscatter communication is an emerging and promising low-energy technology for the Internet of Things. In such a system, a tag sends a binary message to a reader by backscattering a radio frequency signal generated by an ambient source. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/074de109ebe0446ba3e6b5b7ce15971f
Autor:
D.-T. Phan-Huy, Y. Kokar, K. Rachedi, P. Pajusco, A. Mokh, T. Magounaki, R. Masood, C. Buey, P. Ratajczak, N. Malhouroux-Gaffet, J.-M. Conrat, J.-C. Prevotet, A. Ourir, J. De Rosny, M. Crussiere, M. Helard, A. Gati, T. Sarrebourse, M. Di Renzo
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 7, Pp 18978-18993 (2019)
In this paper, for the first time, we propose two new solutions to boost the data rate between small connected objects such as glasses and cams and the 5th generation (5G) mobile network, based on spatial modulation, single-carrier waveform, compact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3da904536944d19af64e82c5dc302ad
Autor:
Rafael Nguenha, Maral Seidi Damyeh, Anh D. T. Phan, Hung T. Hong, Mridusmita Chaliha, Tim J. O’Hare, Michael E. Netzel, Yasmina Sultanbawa
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 13, p 5902 (2021)
Mycotoxins are naturally occurring toxins produced by certain types of fungi that contaminate food and feed, posing serious health risks to human and livestock. This study evaluated the combination of blue light with curcumin to inactivate Aspergillu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb1d10bbe90241869f6e2f80e82cd8aa
Autor:
H. Q. A. Le, T. N. Dinh, D. T. Phan, M. P. Nguyen, N. N. Pham, V. L. Nguyen, K.-U. Rudolph, J. Hilbig
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science and Technology. 20:4459-4466
Publikováno v:
The Science of the total environment. 857(Pt 3)
PM
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 69(3)
Purple-pericarp sweetcorn (PPS) is a novel product, requiring both purple pigment development and maintenance of sweetness. Storage period and temperature had a profound impact on total anthocyanin accumulation (TAC) and sugar content. While TAC rema
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.