Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"D. Scholey"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 32, Iss 4, Pp 100363- (2023)
SUMMARY: The study determined the effect of bone processing method on broiler tibia ash content. First, a total of 288-day-old, Ross 308 male broilers were fed from hatch for 35 d on 1 of 6 diets differing in P level (8 pens of 6 chicks/treatment). T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39f63ac566904ce79576e5e3a2f1830b
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 10, Pp 102979- (2023)
ABSTRACT: Dietary fibres with increased particle size may develop foregut more efficiently in meat poultry fed diets moderately low in crude protein. The study investigated the performance of broilers fed low-density crude protein diets with the incl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1dbbbd4090c4a06bf4f6ce763b5b29d
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 30, Iss 3, Pp 100190- (2021)
SUMMARY: This study aimed to characterize the morphological traits and mineral composition of the tibia of healthy broilers under commercial practices in the UK. Morphological data and mineral composition of tibia of 432 healthy Ross 308 broilers (21
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/935b8aac7e064bfe8269fcf8a399f052
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 9, Pp 1457-1463 (2017)
Around 70% of total seed phosphorus is represented by phytate which must be hydrolysed to be bioavailable in non-ruminant diets. The limited endogenous phytase activity in non-ruminant animals make it common practice to add an exogenous phytase sourc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f865113decd74b0b9b4fa48232444a21
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 14:300-301
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.