Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"D. San Martin"'
Autor:
H. Torkamani, H. Rashvand, Sh. Raygan, J. Rassizadehghani, Y. Palizdar, C. Garcia Mateo, D. San Martin
Publikováno v:
Iranian Journal of Materials Science and Engineering, Vol 14, Iss 3, Pp 76-85 (2017)
In industry, the cost of production is an important factor and it is preferred to use conventional and low cost procedures for producing the parts. Heat treatment cycles and alloying additions are the key factors affecting the microstructure and mech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1f7786fbbdb41c79864dc5748dc3833
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raquel Atxaerandio, Jaime Zufía, J. Urkiza, D. San Martin, Idoia Goiri, M. Orive, Alexander N. Garcia, Bruno Iñarra
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery. 11:589-599
EU countries are the most important worldwide coffee consumers with about 2.52 million tons. Coffee processing and consumption lead to substantial amounts of residues, mainly coffee silver skin and spent coffee grounds (SCG) as follows: 1 kg of coffe
Publikováno v:
Canadian Journal of Cardiology. 37:S31-S32
BACKGROUND Many adolescents living with heart disease face challenges when transitioning from pediatric to adult care. There is little evidence on how use of smartphone technology influences transition readiness. Just TRAC it! is a method of using ex
Autor:
J. Nazzaro, I. Iloro, J. Castelo, F. Elortza, M. Orive, Bruno Iñarra, A. Estévez, D. San Martin, Jaime Zufía
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Aquafeeds are formulated to contain all the essential nutrients that fishes need to keep healthy. They are highly dependent on marine ingredients: fish meal and oil. Hence, alternative ingredients which successfully replace these marine ingredients a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::00b2b3c7f1a005d9250bc4a48884ae95
https://doi.org/10.1007/s12649-020-01145-8
https://doi.org/10.1007/s12649-020-01145-8
Autor:
Bruno Iñarra, L. Padrell, J. Nazzaro, A. Estévez, D. San Martin, M. Orive, A.M. Perez-Vendrell
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Europe PubMed Central
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Europe PubMed Central
A trial was conducted to test the effect of partial replacement of fishmeal by two brewery industry byproducts, yeast and spent grain, included in isoproteic (41% CP) and isolipidic (22% CL) diets for gilthead sea bream (Sparus aurata) and rainbow tr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e7eabd682e18c18a94766afe7bede2f0
http://hdl.handle.net/20.500.12327/936
http://hdl.handle.net/20.500.12327/936