Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"D. Pérez-Marín"'
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 12, Pp 3018-3021 (2019)
This communication assesses the use of a portable near infrared (NIR) instrument to measure quantitative (fatty acid profile) properties and qualitative (‘Premium’ and ‘Non-premium’) categories of individual Iberian pork carcasses at the slau
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bc499709f1c4ca993f28013b82682a7
Autor:
E. De Pedro-Sanz, A. Serrano, E. Zamora-Rojas, A. Garrido-Varo, J. E. Guerrero-Ginel, D. Pérez-Marín, J. M. García-Casco, N. Núñez-Sánchez
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 2, Pp 210-218 (2013)
The classification of Iberian pig carcasses into different commercial categories according to feeding regime was evaluated by means of a non-destructive analysis of the subcutaneous adipose tissue using Near Infrared Spectroscopy (NIRS). A quantitati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/796cffa3db8b4b6ba6b217a494a3d7ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Simulation & Gaming. :104687812311750
Background Gamification is a promising field of research that can benefit education. In particular, it can benefit teaching programming to children. Emotional Learning Companions (ELCs) are interactive systems that dialogue with the students as well
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Terry F. McGrath, Simon A. Haughey, Marivil Islam, Christopher T. Elliott, S.D. Kelly, M. Suman, T. Rindy, F. Taous, D.L. García-González, D. Singh, Soe Nan Wai, A. Zitek, Z. Jandric, J. Almirall, A. Acosta, C. Thao, M. Islam, L. Hoo Fung, Jae-Kyung Kim, M. Burns, I. Strashnov, R. Sarver, A. Dua, C. Mcvey, M. Shannon, P. Galvin-King, N. Logan, S. Erasmus, A. Samokhin, Lian Jie Bay, S.A. Muhammad, V. Novak, D. Pérez-Marín, D. Wunderlin, G.N. Kasozi, V. Baeten, H.M.N.L. Handagiripathira
Publikováno v:
Food Chemistry
McGrath, T F, Haughey, S A, Islam, M & Elliott, C T 2020, ' The Potential of Handheld Near Infrared Spectroscopy to detect food adulteration: Results of a global, multi-instrument inter-laboratory study ', Food Chemistry, vol. 353, 128718, pp. 128718 . https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128718
McGrath, T F, Haughey, S A, Islam, M & Elliott, C T 2020, ' The Potential of Handheld Near Infrared Spectroscopy to detect food adulteration: Results of a global, multi-instrument inter-laboratory study ', Food Chemistry, vol. 353, 128718, pp. 128718 . https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128718
Fraud in the food supply system will be exacerbated by shortages caused by climate change and COVID-19's impact. The dried herbs market exemplifies complex supply chains attractive to criminals seeking financial gain. Real-time remote testing is achi