Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"D. Nurdan"'
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 1, Pp 98-106 (2023)
The article presents the results of studies of indicators of rheological characteristics of dough for the production of non-traditional pasta based on whole-ground poly-cereal raw materials. The main purpose of the research is to study the indicators
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25c8a57d83ad4f809802b1b97cb08f3d
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 4, Pp 23-31 (2021)
Modern trends in the development of pasta production are based on the use of starch-containing raw materials for the production of medicinal and preventive pasta products. In this connection, an important observation is the state of protein and starc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42c8b2da358046d79b34c8ef3e72d56e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.