Zobrazeno 1 - 10
of 413
pro vyhledávání: '"D. Normand"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mark D. Normand, Micha Peleg
Publikováno v:
Powder Technology. 326:288-291
The Yield Loci Curves (YLC's) of compacted cohesive powder specimens, from which its Flow Function (FF) is derived, are frequently described by the Warren Spring equation whose parameters are the cohesion (C), tensile strength (T) and curvature index
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annual Review of Food Science and Technology. 8:135-153
Modern mathematical software and user-friendly interactive programs can simplify and speed up kinetics calculations. They also open the way for new approaches to storage data gathering and analysis. This is demonstrated with a recently introduced sim
Autor:
Eric A. Decker, William Dixon, Mark D. Normand, Jiazhi Zhou, Micha Peleg, David Julian McClements, Timothy Goulette, Hang Xiao
Publikováno v:
Food chemistry. 302
Retention of labile vitamins such as thiamine (vitamin B1) in NASA spaceflight foods intended for extended-duration missions is critical for the health of the crew. In this study, the degradation kinetics of thiamine in three NASA spaceflight foods (
Autor:
A. Froideval, S. Aogaki, S. Deiuri, R. Brancaleon, Ullrich Pietsch, F. Canova, Alejandro Sanchez, I. Andrian, C. Blasetti, N. Valls Vidal, G. Appleby, N. Rabhi, J. Michel, E. Coghetto, D. Zotti, Z. Kasik, E. Mitchell, E. Osmenaj, D. Favretto, G. Paro, D. Stozno, M.Turcinovich, Roberto Pugliese, Fulvio Billè, D. Normand, F. Gliksohn, M. Tinta
Publikováno v:
Synchrotron Radiation News 32(2019)2, 35
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Synchrotron Radiation News
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Synchrotron Radiation News
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Wayforlight.eu is the gateway to finding the most suitable instruments for experiments with synchrotron, FEL, and laser light sources. The portal's main asset is a detailed searchable catalogue of facilities, beamlines, and instrumentation available
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1be2201f4a8088b49df2876b4a452412
https://www.hzdr.de/publications/Publ-30507-1
https://www.hzdr.de/publications/Publ-30507-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International. 79:73-80
Thiamine (vitamin B1)'s degradation during thermal processing and storage of foods is known to follow first-order kinetics, where the rate constant's temperature-dependence can be described by the two-parameter Arrhenius equation. In agreement with p
Autor:
Micha Peleg, Mark D. Normand
Publikováno v:
Food Research International. 75:174-181
When a vitamin's, pigment's or other food component's chemical degradation follows a known fixed order kinetics, and its rate constant's temperature-dependence follows a two parameter model, then, at least theoretically, it is possible to extract the