Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"D. Montet"'
Autor:
B. FAYE, G. ALEXANDRE, P. BONNET, J.P. BOUTONNET, E. CARDINALE, G. DUTEURTRE, G. LOISEAU, D. MONTET, J. MOUROT, F. REGINA
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 24, Iss 1 (2011)
Les exigences de la qualité relèvent des mêmes droits des consommateurs au Sud comme au Nord. Toutefois le contexte des pays du Sud tant en termes de conditions climatiques que sociologiques ou économiques induit des positionnements différencié
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03a273abea87478c812116da310b624f
Autor:
D. Montet, Jacek Nowak, Katarzyna Polanowska, Ricardo López Otero, Iwona Jasińska-Kuligowska, Maciej Kuligowski
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Pulque bread is a traditional Mexican product obtained by fermentation using microflora present only in pulque. In this study, the possibility of creating a pulque microbial consortium under laboratory conditions and its applications were evaluated.
Autor:
Jean-Christophe Meile, D. Montet, Christophe Bugaud, Céline Bigot, André Kapitan, José Camilo
Publikováno v:
Food Control
Food Control, Elsevier, 2020, 109, pp.106925-. ⟨10.1016/j.foodcont.2019.106925⟩
Food Control, Elsevier, 2020, 109, pp.106925-. ⟨10.1016/j.foodcont.2019.106925⟩
Organic food products are subjected to high risk of fraud in Europe. Food traceability and authenticity of foods are mainly ensured by administrative means and there is a lack of analytical tools to authenticate organic foods. Hence, we wanted to pro
Autor:
Mirna-Leonor Suàrez-Quiroz, Jean-Christophe Meile, Noël Durand, D. Montet, Sabine Schorr-Galindo, Angélique Fontana
Publikováno v:
Journal of Basic Microbiology
Ochratoxin A (OTA) is a nephrotoxic, teratogenic, immunotoxic, and carcinogenic mycotoxin which is produced in tropical zones mainly by Aspergillus carbonarius, A. niger, A. ochraceus, and A. westerdijkiae. A. ochraceus and A. westerdijkiae species a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Métayer, Nadège Donkeng Nganou, N. L. Tatsadjieu, Noël Durand, D. Montet, C. M. F. Mbofung
Publikováno v:
British Microbiology Research Journal. 4:1-17
Aims: 104 samples were collected from the west region and the coastal plain of Cameroon during two coffee campaigns, 2009 and 2010. Two coffee processes were evaluated (wet and dry processes) at different stages from harvesting to storage. Study Desi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control
Food Control, Elsevier, 2013, 32 (2), pp.644--649. ⟨10.1016/j.foodcont.2013.01.045⟩
Food Control, Elsevier, 2013, 32 (2), pp.644--649. ⟨10.1016/j.foodcont.2013.01.045⟩
International audience; The determination of geographical origin is part of the demand of the traceability system of food products. A hypothesis of tracing the source of a product is to analyse in a global way the bacterial communities of the food sa