Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"D. Molina García"'
Autor:
V. Gómez Cabeza de Vaca, D. Molina García, J. Cañete Gómez, F. López Bernal, M. Flores Cortés, C. Palacios González, E. Prendes Sillero, F. Pareja Ciuró
Publikováno v:
Revista Espanola de Enfermedades Digestivas, Vol 101, Iss 7, Pp 506-507 (2009)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09cd2cea1c4f4cd6b08d33b24b8492f8
Publikováno v:
Revista Espanola de Enfermedades Digestivas, Vol 99, Iss 2, Pp 121-122 (2007)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecf927d2bde24d39b1b8cc8dc057d4b0
Autor:
Aline Schneider-Teixeira, Antonio D. Molina-García, Inmaculada Alvarez, Marina Dello Staffolo, Lorena Deladino
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Betacyanins are betalain derivatives showing a red-violet color suitable as a natural food colorant. An aqueous extract rich in betacyanin pigments and phenolic compounds from Alternanthera brasiliana was characterized using a high-performance liquid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c75e72a230bbf5fdae536a410790ca75
http://hdl.handle.net/10261/275265
http://hdl.handle.net/10261/275265
Autor:
B García del Pino, R Pérez Quintero, D Molina García, A de la Rosa Báez, R Martínez Mojarro, R Balongo García, D Bejarano Gómez-Serna
Publikováno v:
Cirugía Andaluza. 30:477-485
Resumen La diabetes mellitus tipo II (DM2) es una enfermedad crónica, progresiva e incurable, que ocasiona una reducción de la esperanza y de la calidad de vida. Se está produciendo un incremento epidémico global de la misma asociada a la obesida
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Yerba mate waste based urea fertilizer capsules were obtained and characterized. Yerba mate powder (YMP) content in these encapsulation systems ranged from 52 to 82% for the different formulations. The aim of the study was to evaluate the effect of y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::faf21e788cd13740fba5e26f52de145b
http://hdl.handle.net/10261/203327
http://hdl.handle.net/10261/203327
Autor:
Alba Sofia del Rosario Navarro, Aline Schneider Teixeira, Lorena Deladino, Antonio D. Molina García
Publikováno v:
New Polymers for Encapsulation of Nutraceutical Compounds
New polymers for encapsulation of nutraceutical compounds
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
New polymers for encapsulation of nutraceutical compounds
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
This chapter describes corn starch as a carrier for bioactive compounds and the modifications in its structure by the high hydrostatic pressure (HHP) technique. The ability of HHP‐treated corn starch to bind and carry zinc and magnesium salts and n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d08c518779938b8a565e87d9dbdcd704
https://doi.org/10.1002/9781119227625.ch2
https://doi.org/10.1002/9781119227625.ch2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miriam Nora Martino, Alba Sofia del Rosario Navarro, Aline Schneider Teixeira, Antonio D. Molina García, Mario Roberto Reta, Lorena Deladino
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. :154-162
Yerba mate (Ilex paraguariensis) is an indigenous crop which is highly consumed as an infusion in the South American subtropical forest. It has a high concentration of antioxidant substances, providing health benefits and helping to prevent diseases.