Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"D. Merdinoglu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :555-560
Autor:
S. Wiedemann-Merdinoglu, M.C. Lacombe, M.A. Dorne, V. Dumas, C. Onimus, E. Prado, C. Schneider, S. Louise Dit Adèle, J. Misbach, L. Negrel, R. Baltenweck, P. Hugueney, D. Merdinoglu
Publikováno v:
BIO Web of Conferences. 50:02005
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Merdinoglu, E. Duchêne
Publikováno v:
Acta Horticulturae
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding, Jun 2006, Udine, Italy
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding, Jun 2006, Udine, Italy
International audience; Linalool, geraniol, nerol, citronellol and alpha–terpineol are isoprenoid molecules responsible for specific aromas found in grapes and wines. The concentrations of these compounds were measured in the skins of mature berrie
Publikováno v:
Acta Horticulturae
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding)
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding), Jun 2006, Udine, Italy
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding)
9. International Conference on Grape Genetics and Breeding), Jun 2006, Udine, Italy
International audience; The capacity to morphologically differentiate clones of a particular cultivar is limited to a very few examples. Moreover, as traditional ampelographic approaches could be shadowed by genetic x environment (GxE) interactions,
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :513-520
Autor:
E. Peressotti, Anne Poutaraud, D. Merdinoglu, C. Schneider, P. Mestre, S. Wiedemann-Merdinoglu, P. Blasi, Emilce Prado
Publikováno v:
Acta Horticulturae
International audience; The current strategy to control grapevine downy and powdery mildew relies on chemical treatments. An alternative solution to the use of chemicals is the development of varieties resistant to pathogens. Therefore a program to c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::95a197125f048924a689a280c307c779
https://hal.inrae.fr/hal-02743454
https://hal.inrae.fr/hal-02743454
Publikováno v:
Phytopathology
Phytopathology, American Phytopathological Society, 2008, 98 (7), pp.776-780. ⟨10.1094/PHYTO-98-7-0776⟩
Phytopathology, American Phytopathological Society, 2008, 98 (7), pp.776-780. ⟨10.1094/PHYTO-98-7-0776⟩
International audience; Following inoculation of host and nonhost plants with Plasmopara viticola, the grapevine downy mildew, a histological survey was undertaken to identify the stage where its development is contained in nonhosts and in resistant