Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"D. McGilloway"'
Autor:
M. Hawkins, D. McGilloway, A. Bortolozzo, J.J. Callan, D. K. Lovett, B. Flynn, Frank P. O'Mara
Publikováno v:
Grass and Forage Science. 61:9-21
In some European countries, the majority of annual enteric methane (CH₄) emissions by ruminants occur at pasture - a direct result of the predominance of grazing within ruminant production systems. However, there are only limited data available as
Publikováno v:
Computer and Information Science. 1
This paper describes a cinema seat booking system and its design. The idea behind the system is to allow public kiosks to be installed in local shopping areas, where members of the general public could pre-book cinema seats for the film of their choi
Publikováno v:
Advances in Animal Biosciences. 1:146
Introduction Changes to EU regulations and increased fertiliser costs have resulted in reduced nitrogen (N) use in grassland systems. This has implications for the choice of grass variety sown by growers. Currently, Irish grasslands are populated wit
Publikováno v:
Advances in Animal Biosciences. 1:145
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2003:162-162
Irish livestock production systems are characterised by the high utilization of grazed grass combined with minimal supplementary feeding. As such the options to reduce methane (CH4) production, particularly for beef animals, is limited to the finishi
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2003:158-158
Previous studies have identified small but significant differences in in vitro methane (CH4) production between perennial ryegrass cultivars harvested pre-heading date. This raises the possibility that enteric CH4 production could be reduced through
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2003:201-201
Satisfying consumer preferences is an important element in ensuring the sustainability of the beef industry. An array of feed ingredients are available to beef producers but the effects of pre-slaughter ration composition on determinants of consumers
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.