Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "D. M. LEMOS"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 5 of 5 pro vyhledávání: '"D. M. LEMOS"'
1
EFEITO DO TRATAMENTO TÉRMICO DO LEITE SOBRE O RENDIMENTO E CARACTERÍSTICAS FÍSICO-QUÍMICAS DE QUEIJO MINAS FRESCAL
Autor: C. D. Andrade, L. B. S. Lopes, L. E. S. Nobre, Â. S. Soares, D. M. R. Carvalho, D. M. Lemos, P. É. Fernandes
Publikováno v: Inovações em ciência e tecnologia de alimentos ISBN: 9786585062046
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::190399400b61efd5e2281b147d715319
https://doi.org/10.53934/786585062046-13
Zobrazit plný text záznamu
2
PERFIL DE CONSUMIDORES DE CARNE E PRODUTOS CÁRNEOS CAPRINOS E OVINOS DA REGIÃO OESTE POTIGUAR
Autor: L. V. Oliveira, L. M. S. Silva, E. P. Sousa, E. N. A. Oliveira, T. L. S. Lima, D. M. Lemos, L. M. C. Carvalho
A maioria dos produtos de panificação pode ser incorporada de diferentes ingredientes, o que contribui para a sua diversificação nutriciO mercado de carnes e produtos derivados de caprinos e ovinos é bastante promissor. Para inserção de novos
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b13324f2257fd938f67e0277a3d705df
https://doi.org/10.53934/9786599539664-12
Zobrazit plný text záznamu
3
Traditional Jelly of Açaí and Cupuaçu: Physical-Chemical Characterization and Texture Profile
Autor: E P Sousa, J A Costa, D M Lemos, D E S Lima, R A Costa, R D Almeida
Publikováno v: Revista Gestão Inovação e Tecnologias. 10:5715-5726
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3a95f7802639fa65c1cb2fee850b52e1
https://doi.org/10.7198/geintec.v10i4.1358
Zobrazit plný text záznamu
4
DIFERENTES ABORDAGENS EDUCATIVAS NA EDUCAÇÃO PROFISSIONAL: Registros de Experiências de Professores
Autor: J. R. SILVA, M. S. SILVA, A. C. S. LIMEIRA, C. A. C. SOUZA, D. M. LEMOS, E. P. SOUSA, E.N.A. OLIVEIRA, Fábio Francisco de Almeida CASTILHO, I. G. SECATO, L. H. B. S. GOMES, L. C. SOUZA, M. L. S. LIMA, M. L. ABREU, M. H. L. SERAFIM, M. S. F. SANTOS, M. J. C. BRITO, M. F. OLIVEIRA, T. F. A. FARIAS, V. R. R. A. R. RAMALHO, W. W. S. MELO
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5b83bdbc9b32e0457e443e870f92622b
https://doi.org/10.24824/978655578611.8
Zobrazit plný text záznamu
5
CARACTERIZAÇÃO FÍSICO-QUÍMICA DE SEMENTES DE NONI
Autor: D. M. Lemos, A. J. M. Queiroz, R. M. F. Figueirêdo
Publikováno v: Revista Gestão Inovação e Tecnologias. 5:2308-2315
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::de45f5955feb5d25336ca040377bf30b
https://doi.org/10.7198/s2237-0722201500030008
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 1 biological system
  • 1 characterization (materials science)
  • 1 materials science
  • 1 physical chemical
  • 1 texture (geology)
  • 2 agron food academy
  • 2 centivens institute of innovative research
  • 1 editora crv
  • 5 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......