Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"D. Lujan Rhenals"'
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology. 16:260-264
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology. 15:158-165
This study evaluated the effect of enzymatic hydrolysis on the physicochemical and structural properties of cassava bagasse ( Manihot esculenta Cranz ). Cassava bagasse is a byproduct of the cassava starch process with limited applications in the ind
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.