Zobrazeno 1 - 10
of 758
pro vyhledávání: '"D. Leinen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 77:293-296
White pan breads were prepared with flour highly fortified with calcium (Ca), using Ca carbonate (Ca, 38.8%) or a high Ca whey powder (Ca, 5.6%) as the Ca source; bread was also prepared using Ca carbonate plus lactose. Ca was added to flour at 924 m
Publikováno v:
Journal of Food Science. 63:363-365
A fat containing 92.1% stearic acid (tristearin) was evaluated for energy value using shortening (9 kcal/g) and mineral oil (0 kcal/g) as controls and young rats as the test model. Energy value was calculated based on efficiency of conversion of esti
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 11:298-304
Five samples of Chaya ( Cnidoscolus chayamansa L.) and other edible plants widely consumed in Mexico for their nutritional and medicinal properties were analyzed for proximate components, selected minerals and vitamins, and essential amino acids. Pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 52:329-336
Diets containing 0, 25, 50, or 75% finely ground barley (high in soluble fiber and soluble β-glucans) were fed to groups of hamsters. After four weeks, serum total cholesterol (CH) levels in these animals were most elevated in the group fed the barl
Publikováno v:
Nutrition Research. 17:1663-1670
A short-term study examined the bioavailability of calcium (Ca) from a high Ca (4.87% Ca) dried whey fraction, as compared to Ca in Ca carbonate, Ca lactate, and a commercial (brandname) Ca supplement (contained Ca citrate). Young rats were used as t
Autor:
D. Leinen
Publikováno v:
Physical Review B. 55:6975-6980
We studied the energy transfer between excitons and the 3d electrons of ${\mathrm{Mn}}^{2+}$ in ${\mathrm{Cd}}_{1\mathrm{\ensuremath{-}}\mathrm{x}}$ ${\mathrm{Mn}}_{\mathrm{x}}$ Te crystals within a Mn concentration range of 0.2\ensuremath{\leqslant}