Zobrazeno 1 - 10
of 563
pro vyhledávání: '"D. LAIRON"'
Autor:
S. VINCENT, c. DEFOORT, M. GERBER, R. PLANELLS, M. ROTILY, M.C. BERNARD, J.F. RENUCCI, P. VAGUE, D. LAIRON
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica, Vol 77, Iss 2 (2001)
RIVAGE study is a diet intervention in which we compare a Mediterranean-type diet with the usualy prescribed diet (recommended by American Heart Association) in 320 volunteers who already have one or more cardiovascular risks.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a63e5bde08f4856a33e0359ac7f1d4f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P Rebouillat, R Vidal, B Taupier-Letage, L Debrauwer, L Gamet-Payrastre, M Touvier, LK Fézeu, D Lairon, J Baudry, E Kesse-Guyot
Publikováno v:
14th European Public Health Conference Public health futures in a changing world
14th European Public Health Conference Public health futures in a changing world, Nov 2021, on-line, France. ⟨10.1093/eurpub/ckab164.341⟩
14th European Public Health Conference Public health futures in a changing world, Nov 2021, on-line, France. ⟨10.1093/eurpub/ckab164.341⟩
Background Many modifiable risk factors have been identified for type 2 diabetes. However, emerging risk factors such as food contaminants could also play a role and studies are lacking on the subject. We aimed to assess the prospective associations
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5d558296e4faca9824d106120c82f36d
https://hal.inrae.fr/hal-03534646
https://hal.inrae.fr/hal-03534646
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 37, Iss 2, Pp 250-261 (1996)
Data on the physico-chemical properties of carotenoids in biological emulsions are essential to our knowledge of carotenoid metabolism. Therefore, we determined the behavior of carotenoids in phospholipid-stabilized triglyceride emulsions, a model fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09264fe4b14b4f138563c9b0b2ffa81a
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 35, Iss 11, Pp 1993-2007 (1994)
Our aim was to determine the effects of increasing amounts of dietary cholesterol (0-710 mg) on the postprandial plasma lipid responses and lipoprotein changes in normolipidemic human subjects. Ten subjects were fed five different test meals in a ran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/582cad129a7b4013bbebbf3b44179b3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.