Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"D. Kristanti"'
Publikováno v:
Global Journal of Environmental Science and Management, Vol 10, Iss 4, Pp 1701-1718 (2024)
BACKGROUND AND OBJECTIVES: The utilization of disposable masks during and subsequent to the COVID-19 pandemic has led to the emergence of mask waste. The bacteria that thrive on mask waste have special characteristics. The objective of this research
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00e1733c323e4825b8ae6f7d1de4451b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Mathematics: Scientific Journal. 9:9887-9908
Autor:
D Kristanti, L Ratnawati
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1024:012026
Modification of adlay (Coix lacryma jobi-L) used lactic acid bacteria fermentation had been done. Fermentation caused changes in the function properties of flour. This study aimed to analyze the physicochemical and functional properties of adlay flou
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 995:012020
The starry trigger fish (Abalistes stellaris) is unique fish contains protein and low fat. Additions of plant as sources rich phytochemical is now widely observed. Moringa leaves is usually considered as the source of mineral and fiber. The purpose o
Autor:
A Sarifudin, D Desnilasari, D Kristanti, W Setiaboma, D P Putri, D N Surahman, S K D F A Putri, T Santosa, D Gandara, M Mochamad
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 995:012019
Fishballpackaged in retort pouch can be an alternative toinstant product from fish. This research was intended to evaluate the effect of different sterilization times on the quality properties and sensory acceptance of fish ball from mackerel fish (R
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 980:012031
Nugget is a restructured meat product made by adding various spices and flour as filling and coating materials. Flour as a filler plays an important role in the physical quality of nuggets. The nuggets are coated with breadcrumbs that have a function
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 824:012104
Although many local civil society organisations (CSOs) involve in reducing the impact of climate change, the issue has been reported by a limited study. This paper addresses the gap by investigating the role of local CSOs in helping to anticipate the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.