Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"D. Klementz"'
Autor:
D. Klementz, N.M. Taylor, B.L. Bycroft, L.M. Cole, P.G. Connolly, D.W. Brash, B.B.C. Page, D. J. Rogers, N. Sharma, K.G. Somerfield, B. C. Waddell
Publikováno v:
New Zealand Plant Protection. 66:75-81
Codling moth, although rare on New Zealand export pipfruit, is a quarantine actionable pest that limits access to countries where it is not present and requires speciic control measures during production. Fumigation with phosphine gas is a disinfesta
Autor:
B.L. Bycroft, F. Bollen, D. Klementz, A. Chhagan, N.E.M. Page-Weir, R. Gilbertson, P. G. Connolly, Lisa E. Jamieson, B. C. Waddell, Allan B. Woolf, D.W. Brash
Publikováno v:
ResearcherID
Global use of phosphine as a fumigant has increased in response to the need to replace methyl bromide, and with the improved formulations, ECO2FUME® and VAPORPH3OS®. Phosphine is registered as a postharvest fumigant on kiwifruit in New Zealand and
Publikováno v:
Industrielle Dienstleistungen und Internationalisierung ISBN: 9783834913593
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bd6d900219f6de84595ab91407732b1b
https://doi.org/10.1007/978-3-8349-8794-5_5
https://doi.org/10.1007/978-3-8349-8794-5_5
Autor:
C, Langfermann, D, Klementz, A, Sierts-Herrmann, B, Poschadel, H, Sagunski, C, Hösch, K, Horn, C, Reichmuth, X, Baur
Publikováno v:
Bundesgesundheitsblatt, Gesundheitsforschung, Gesundheitsschutz. 50(4)
To protect against exotic forest pest, solid wood packing has to be treated before shipping. According to the international standard ISPM 15 containers are usually fumigated with bromomethane. During this quarantine treatment a chemical reaction of b
Detmolin (dichlorvos) residues in the air after fogging were studied in Brandenburg, Germany during 1999-2001. The level of active substance contained in the air of the store, at the store's windows and ventilation points, and at 5, 10, 20 and 50 m d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6592768259cdcee962546d0a77fe68c4
https://doi.org/10.1079/9780851996912.0739
https://doi.org/10.1079/9780851996912.0739
Autor:
Sakka, Maria K.1 (AUTHOR) magkourg@uth.gr, Gourgouta, Marina1 (AUTHOR), Athanassiou, Christos G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Jun2024, Vol. 14 Issue 6, p1307. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bragard, Claude (AUTHOR), Baptista, Paula (AUTHOR), Chatzivassiliou, Elisavet (AUTHOR), Di Serio, Francesco (AUTHOR), Gonthier, Paolo (AUTHOR), Jaques Miret, Josep Anton (AUTHOR), Justesen, Annemarie Fejer (AUTHOR), MacLeod, Alan (AUTHOR), Magnusson, Christer Sven (AUTHOR), Milonas, Panagiotis (AUTHOR), Navas‐Cortes, Juan A (AUTHOR), Parnell, Stephen (AUTHOR), Potting, Roel (AUTHOR), Reignault, Philippe Lucien (AUTHOR), Stefani, Emilio (AUTHOR), Thulke, Hans‐Hermann (AUTHOR), Vicent Civera, Antonio (AUTHOR), Yuen, Jonathan (AUTHOR), Zappalà, Lucia (AUTHOR), Gilioli, Gianni (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. Nov2022, Vol. 20 Issue 11, p1-118. 118p.