Zobrazeno 1 - 10
of 318
pro vyhledávání: '"D. Julian McClements"'
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 3, p 270 (2020)
The cationic surfactant Lauric arginate (LAE) has gained approval for utilization in meat products (limit: 200 mg/kg). However, as for other antimicrobials, its activity is reduced when applied to complex food matrices. The current study therefore ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8a062557ca4424db952fb8c7beeda09
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
Probiotic microorganisms are incorporated into a wide variety of foods, supplements, and pharmaceuticals to promote human health and wellness. However, maintaining bacterial cell viability during storage and gastrointestinal transit remains a challen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96833850859842dc833fb505b791443c
Autor:
Nissim Garti, D. Julian McClements
Improved technologies for the encapsulation, protection, release and enhanced bioavailability of food ingredients and nutraceutical components are vital to the development of future foods. Encapsulation technologies and delivery systems for food ingr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69:750-755
As consumers increasingly demand "cleaner" labels, one available strategy is diluting oils high in unsaturated fatty acids into more stable, more saturated oils, thus delaying lipid oxidation by decreasing free-radical propagation reactions between o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.