Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"D. Joebstl"'
Publikováno v:
Food Chemistry. 123:1303-1309
The aim of this work was to develop an analytical method to assure the geographical origin of Styrian pumpkin seed oil, a high priced local product which is protected by the European Union. The development of such a method is not only of interest for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lab on a Chip; 6/7/2021, Vol. 21 Issue 11, p2217-2222, 6p
Autor:
ALjahdali, Nesreen, Carbonero, Franck
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2019, Vol. 59 Issue 3, p474-487, 14p
Autor:
Adriana Farah
Coffee is one of the most popular drinks in the world but what are the health advantages or disadvantages from consuming it? This book covers how health is influenced by the consumption of coffee from protective effects and potential contributions of
Autor:
Yolanda Pico
Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality provides information on recent advancements made in mass spectrometry-based techniques and their applications in food safety and quality, also covering the major challenges associated with implem
Bioactive compounds play a central role in high-value product development in the chemical industry. Bioactive compounds have been identified from diverse sources and their therapeutic benefits, nutritional value and protective effects in human and an
Autor:
Kay O'Donnell, Malcolm Kearsley
This book provides a comprehensive and accessible source of information on all types of sweeteners and functional ingredients, enabling manufacturers to produce low sugar versions of all types of foods that not only taste and perform as well as sugar