Zobrazeno 1 - 10
of 575
pro vyhledávání: '"D. Holtzman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jon D. Holtzman
Publikováno v:
Food, Culture & Society. 21:280-295
This paper explores the complex relationship of sweets to changing gender identities in Japan. Drawing on ethnography and popular culture sources, it examines ways men negotiate their beliefs and a...
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jon D. Holtzman
Publikováno v:
Ethnobiology Letters, Vol 3, Iss 0, Pp 76-77 (2012)
Review of The Slaw and the Slow Cooked: Culture and Barbecue in the Mid-South. James R. Veteto and Edward M. Maclin, eds. 2011 Vanderbilt University Press, Nashville. Pp. 216 $22.95 (paperback). ISBN 978-0826518019.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc4651a5584f4b6f94131b265a60cb2a
Publikováno v:
Myers, K P, Brunstrom, J M, Rogers, P J & Holtzman, J D 2019, ' Portion size influences intake in Samburu Kenyan people not exposed to the Western obesogenic environment ', Appetite, vol. 133, pp. 212-216 . https://doi.org/10.1016/j.appet.2018.11.007
For people in the modernized food environment, external factors like food variety, palatability, and ubiquitous learned cues for food availability can overcome internal, homeostatic signals to promote excess intake. Portion size is one such external
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::902662803d93dc101ee736a7aa14c143
http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85056800723&partnerID=8YFLogxK
http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85056800723&partnerID=8YFLogxK