Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"D. Hoehler"'
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 10, Pp 1378-1386 (2009)
The effect of commensal microbiota and feeding corn or wheat/barley-based diets on the apparent gastrointestinal absorption of dl-methionine (MET) and 2-hydroxy-4-methylthiobutanoic acid (MHA-FA) was studied in conventional (n = 32) and gnotobiotic p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/784e0691975f4b2289220eabc7786b02
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 87:2574-2580
The objective of this experiment was to measure the concentration and digestibility of CP and AA in distillers dried grains with solubles (DDGS) produced from sorghum (S-DDGS) or a blend of sorghum and corn grains (SC-DDGS), and to compare these valu
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 10, Pp 1378-1386 (2009)
The effect of commensal microbiota and feeding corn or wheat/barley-based diets on the apparent gastrointestinal absorption of dl-methionine (MET) and 2-hydroxy-4-methylthiobutanoic acid (MHA-FA) was studied in conventional (n = 32) and gnotobiotic p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 7:526-529
Two experiments were conducted to evaluate the importance of Ile as a limiting amino acid in diets fed to broilers up to heavy market weights (35-54 d). The first experiment compared a control diet formulated to meet all critical limiting amino acids
Publikováno v:
Poultry Science. 87:514-520
A 2 x 2 factorial experiment was conducted to determine whether diets formulated with 2 (Lys and Met) or 3 (Lys, Met, and Thr) supplemental AA to 100 or 110% of NRC (1994) amino acid (AA) recommendations would affect performance and N excretion of tu
Publikováno v:
The Journal of Nutrition. 137:1408-1414
Three experiments were conducted to determine whether there is a causative relation between dietary glycine concentration and intestinal Clostridium perfringens growth in broiler chickens. Expt. 1 showed that glycine concentrations were higher (P < 0