Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"D. Gnakri"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :411-418
In Cote d’Ivoire several leafy vegetables are grown and consumed. However, their maturity stages for consumption are not really defined. So, six leafy vegetables (lagos spinach, jute mallow, roselle, spinach, black nightshade and amaranth) were gro
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 8:129-133
2 Abstract: More than 550,000m of juice from mucilage of cocoa beans are produced and abandoned in 3 farms each year. This cloudy substance is composed of 85.3% of moisture. Production and transformation into marmalade were made. High performance liq
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 5, No 3 (2011)
Three indigenous cucurbit seeds from Ivory Coast namely Cucumeropsis mannii Naudin, Citrullus lanatus var. Citroides (Thrumb.) Matsum & Nakai and Cucumis melo var. Agrestis were investigated for the physicochemical properties. Thermal properties of t
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 10, No 6 (2010)
Ivory Coast (Cote d´Ivoire) is the biggest cocoa producing country in the world with an average 1405 000 metric tons of cocoa beans. It also produces several quantities of cocoa mucilage juice during cocoa harvesting. In spite of its high sugar and
Publikováno v:
Agronomie Africaine; Vol 15, No 2 (2003); 67-76
Une farine composee a base de mais, de niebe et de manioc a ete obtenue a partir de fermentation associee et soumise au jeune rat mâle Wistar, comme aliment de complement. Cette farine fermentee (FF) est mieux consommee par les rats (8,0 0,6 g-1j-1)
Publikováno v:
Toxicology International
Toxicology International, 2013, 20 (3), pp.218-223. ⟨10.4103/0971-6580.121673⟩
Toxicology International, 2013, 20 (3), pp.218-223. ⟨10.4103/0971-6580.121673⟩
International audience; Scope: In our previous study focused on in vitro interactive effect of Fusarium mycotoxins deoxynivalenol (DON) and fumonisin B1 (FB1), we reported that these toxins tested at low level and in association could lead to additiv
Publikováno v:
Reproduction Nutrition Development
Reproduction Nutrition Development, EDP Sciences, 1991, 31 (3), pp.323
27. Reunion de l'AFN (Association Francaise de Nutrition) : Journees "Ingestion, digestion, absorption et sciences des aliments"
27. Reunion de l'AFN (Association Francaise de Nutrition) : Journees "Ingestion, digestion, absorption et sciences des aliments", Sep 1990, Rennes, France
Reproduction Nutrition Development, EDP Sciences, 1991, 31 (3), pp.323
27. Reunion de l'AFN (Association Francaise de Nutrition) : Journees "Ingestion, digestion, absorption et sciences des aliments"
27. Reunion de l'AFN (Association Francaise de Nutrition) : Journees "Ingestion, digestion, absorption et sciences des aliments", Sep 1990, Rennes, France
* Resume d'une communication orale; National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::84f55c764535c69ce2a3dea325ec4b60
https://hal.inrae.fr/hal-02715911
https://hal.inrae.fr/hal-02715911
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.