Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "D. Giaccone"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 35 pro vyhledávání: '"D. Giaccone"'
1
Impact des groupes de patientes Facebook dans le processus décisionnel chirurgical : l’exemple du rappel des implants macro-texturés Biocell®
Autor: Laurence S. Paek, J. Iezzoni, M. Abdolraziq, Michel Alain Danino, D. Giaccone, E. Matetsa, Joseph Bou-Merhi, M. Retchkiman
Publikováno v: Annales de Chirurgie Plastique Esthétique. 66:19-24
Resume Introduction L’utilisation des medias sociaux a ete un bouleversement majeur de nos modes de vie dans la derniere decennie, A l’avant-garde dans la crise du lymphome anaplasique a grandes cellules lie aux implants mammaires -LAGC–AIM-, d
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::24b0ed93256df33e7e71a66e1ec69c62
https://doi.org/10.1016/j.anplas.2020.06.004
Zobrazit plný text záznamu
2
[Impact of Facebook patient groups in the surgical decision making process: The example of Biocell® macro-textured implants recall]
Autor: M A, Danino, D, Giaccone, M, Abdolraziq, M, Retchkiman, L S, Paek, J S, Bou-Merhi, E, Matetsa, J, Iezzoni
Publikováno v: Annales de chirurgie plastique et esthetique. 66(1)
The use of social media, has been a major upheaval in our lifestyles in the last decade. At the forefront in the crisis of BIA-ALCL, as soon as February 2019, our university centre took steps to identify and contact all patients with macro-textured i
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::fe3256b8fd0d3bdb43caedc76f821404
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33483169
Zobrazit plný text záznamu
3
Immediate breast reconstruction surgery with expander/direct implant and use of acellular dermal matrix: Does hormone therapy increases the risk of infection?
Autor: A. El Khatib, G. Dimitropoulos, D. Giaccone, Joseph Bou-Merhi, M. Retchkiman, Alain R. Gagnon, Michel Alain Danino, Christina Bernier, O. Doucet
Publikováno v: Annales de chirurgie plastique et esthetique. 65(4)
Summary Background The use of hormone therapy (tamoxifen and aromatase inhibitors) has been shown to increase venous thromboembolism. However, while estrogens play a crucial role in wound healing, no study has assessed the impact of tamoxifen or arom
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::644a97bf28aa1d9f137348a8714ffd5a
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32493612
Zobrazit plný text záznamu
4
Could predicting fatty acid profile by mid-infrared reflectance spectroscopy be used as a method to increase the value added by milk production chains?
Autor: Ernesto Tabacco, Mauro Coppa, D. Giaccone, A. Revello-Chion, Giorgio Borreani
The aims of this work were (1) to develop prediction equations from mid-infrared spectroscopy (MIRS) to establish a detailed fatty acid (FA) composition of milk; (2) to propose a milk FA index, utilizing MIRS-developed equations, in which the precisi
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::90b7c0bb36f1cd419ef20519ae20eac1
http://hdl.handle.net/2318/1687227
Zobrazit plný text záznamu
5
Transfer of aflatoxin M1 from milk to ripened cheese in three Italian traditional production methods
Autor: Ernesto Tabacco, Giorgio Borreani, Laura Cavallarin, D. Giaccone, Sara Antoniazzi
Publikováno v: Food control 38 (2014): 174–177. doi:10.1016/j.foodcont.2013.10.008
info:cnr-pdr/source/autori:Cavallarin L.; Antoniazzi S.; Giaccone D.; Tabacco E.; Borreani G./titolo:Transfer of aflatoxin M1 from milk to ripened cheese in three Italian traditional production methods/doi:10.1016%2Fj.foodcont.2013.10.008/rivista:Food control/anno:2014/pagina_da:174/pagina_a:177/intervallo_pagine:174–177/volume:38
Robiola and Primosale, two fresh cheeses, and Maccagno, an hard-type cheese, were produced using milk that was naturally and artificially contaminated with aflatoxin M1 (AFM1) at the levels of 10, 50 and 200 ng/l. Concentrations of AFM1in milk and ch
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::227fc002d950eded99572ae8310e2505
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.10.008
Zobrazit plný text záznamu
6
Effect of milk thermisation and farming system on cheese sensory profile and fatty acid composition
Autor: Giorgio Borreani, Ernesto Tabacco, Piergiorgio Bianchi, Giovanna Battelli, A. Revello-Chion, Laura Galassi, Mauro Coppa, D. Giaccone
Publikováno v: International dairy journal 59 (2016): 10–19. doi:10.1016/j.idairyj.2016.02.047
info:cnr-pdr/source/autori:Giaccone, Daniele; Revello-Chion, Andrea; Galassi, Laura; Bianchi, Piergiorgio; Battelli, Giovanna; Coppa, Mauro; Tabacco, Ernesto; Borreani, Giorgio/titolo:Effect of milk thermisation and farming system on cheese sensory profile and fatty acid composition/doi:10.1016%2Fj.idairyj.2016.02.047/rivista:International dairy journal/anno:2016/pagina_da:10/pagina_a:19/intervallo_pagine:10–19/volume:59
The effect of milk thermisation and farming system on the sensory profile and fatty acid (FA) composition of a traditional cheese under real production conditions was evaluated. Raschera Protected Designation of Origin (PDO) cheese, which is produced
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c62a6eb2034aaf8f0a8236242a0025e
Zobrazit plný text záznamu
7
Dissemination and persistence of Pseudomonas spp. in small-scale dairy farms
Autor: Patrizia Morra, Maria Ausilia Grassi, Sara Lomonaco, D. Giaccone, Marco Francesco Ortoffi, Daniele Nucera
Publikováno v: Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety, Vol 5, Iss 2 (2016)
This study was aimed at collecting data on presence, dissemination and persistence of Pseudomonas in small-scale dairy farms. Six farms (located in Piedmont) were visited three times over 2014: 116 waters (wells and different faucets/pipes) and 117 e
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0ea258f1a70cae763f974d0fecdb7d69
http://hdl.handle.net/2318/1568289
Zobrazit plný text záznamu
8
Comparison of Hay and Haylage from Permanent Alpine Meadows in Winter Dairy Cow Diets
Autor: Ernesto Tabacco, Antonio Mimosi, D. Giaccone, Giorgio Borreani
Publikováno v: Journal of Dairy Science. 90:5643-5650
In an Alpine environment, diets based on local forage resources are needed to maintain the link with the territory and confer special characteristics to typical cheeses. Harvesting at a late stage of maturity, high mechanical losses, and frequent rai
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1c4c24a2dc58a685f323fc25241e58af
https://doi.org/10.3168/jds.2007-0134
Zobrazit plný text záznamu
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Comparison of near and medium infrared spectroscopy to predict fatty acid composition on fresh and thawed milk
Autor: Anne Ferlay, D. Giaccone, Giorgio Borreani, A. Revello-Chion, Mauro Coppa, Ernesto Tabacco
Publikováno v: Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 150, pp.49-57. ⟨10.1016/j.foodchem.2013.10.087⟩
International audience; Near (NIR) and medium (MIR) infrared reflectance spectroscopy (IR) predictions of fatty acid (FA) composition, expressed as g/kg of milk or g/100 g of FA, on fresh and thawed milk were compared. Two-hundred-and-fifty bulk cow
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0215a74612aec30dc093caa2de4f884f
https://hal.inrae.fr/hal-02631290
Zobrazit plný text záznamu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Další »
  • [4]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 23 Akademické články
  • 1 Konferenční materiály
  • 12 milk
  • 8 food science
  • 6 03 medical and health sciences
  • 6 fatty acids
  • 5 cattle
  • 5 chemistry
  • 5 female
  • 4 04 agricultural and veterinary sciences
  • 4 0402 animal and dairy science
  • 4 040201 dairy & animal science
  • 4 animals
  • 4 biology
  • 4 breast neoplasms
  • 4 chemistry.chemical_classification
  • 4 spectrophotometry, infrared
  • 3 0301 basic medicine
  • 3 animal science and zoology
  • 3 architectural heritage
  • 3 biotechnology
  • 3 business
  • 3 business.industry
  • 3 composition (visual arts)
  • 3 dairying
  • 3 diet
  • 3 fatty acid
  • 3 forage
  • 3 genetics
  • 3 hay
  • 3 italy
  • 3 social media
  • 2 [info]computer science [cs]
  • 2 [sdv]life sciences [q-bio]
  • 2 [shs]humanities and social sciences
  • 2 0302 clinical medicine
  • 2 030230 surgery
  • 2 acellular dermis
  • 2 analytical chemistry
  • 2 animal feed
  • 2 biology.organism_classification
  • 2 breast implantation
  • 2 breast implants
  • 2 breast reconstruction
  • 2 cheese
  • 2 chemistry.chemical_compound
  • 2 conjugated linoleic acid
  • 2 conserved forage
  • 2 contamination
  • 2 dairy cattle
  • 2 dry matter
  • 2 farmer cheese
  • 5 american dairy science association
  • 3 elsevier ltd
  • 2 elsevier
  • 2 elsevier bv
  • 2 elsevier masson sas
  • 2 hal ccsd
  • 2 mdpi
  • 1 ceur-ws
  • 1 elsevier applied science publishers
  • 1 elsevier inc.
  • 1 elsevier masson s.r.l.
  • 1 molecular diversity preservation international
  • 1 page press publications
  • 1 pagepress
  • 7 journal of dairy science
  • 4 annales de chirurgie plastique et esthetique
  • 3 annales de chirurgie plastique esthetique
  • 3 food chemistry
  • 2 food control
  • 2 italian journal of food safety
  • 1 animals
  • 1 animals an open access journal from mdpi
  • 1 ceur workshop proceedings
  • 1 digital applications in archaeology and cultural heritage
  • 1 heritage
  • 1 international dairy journal
  • 1 journal of cultural heritage
  • 1 minerva ortopedica e traumatologica
  • 16 Scopus®
  • 11 OpenAIRE
  • 8 MEDLINE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......