Zobrazeno 1 - 10
of 285
pro vyhledávání: '"D. Gandara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
U. MALAPELLE, P. PISAPIA, A. ADDEO, O. ARRIETA, B. BELLOSILLO, A. CARDONA, M. CRISTOFANILLI, D. DE MIGUEL-PEREZ, V. DENNINGHOFF, I. DURAN, E. JANTUS-LEWINTRE, P. NUZZO, K. O'BYRNE, P. PAUWELS, E. PICKERING, L. RAEZ, A. RUSSO, M. SERRANO, D. GANDARA, G. TRONCONE, C. ROLFO, Int Soc Liquid Biopsy
Publikováno v:
EXPERT REVIEW OF MOLECULAR DIAGNOSTICS
r-CIPF. Repositorio Institucional Producción Científica del Centro de Investigación Principe Felipe (CIPF)
Universitat Rovira i virgili (URV)
r-CIPF. Repositorio Institucional Producción Científica del Centro de Investigación Principe Felipe (CIPF)
Universitat Rovira i virgili (URV)
Introduction In the current era of personalized medicine, liquid biopsy has acquired a relevant importance in patient management of advanced stage non-small cell lung cancer (NSCLC). As a matter of fact, liquid biopsy may supplant the problem of inad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::75c7a407c8d70fa5f9ffdc786e785346
https://fundanet.cipf.es/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=3867
https://fundanet.cipf.es/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=3867
Autor:
A Sarifudin, D Desnilasari, D Kristanti, W Setiaboma, D P Putri, D N Surahman, S K D F A Putri, T Santosa, D Gandara, M Mochamad
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 995:012019
Fishballpackaged in retort pouch can be an alternative toinstant product from fish. This research was intended to evaluate the effect of different sterilization times on the quality properties and sensory acceptance of fish ball from mackerel fish (R
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.