Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"D. Durán-Sequeda"'
Autor:
D. Durán-Aranguren, J.S. Chiriví-Salomón, L. Anaya, D. Durán-Sequeda, L.J. Cruz, J.D. Serrano, L. Sarmiento, S. Restrepo, T. Sanjuan, R. Sierra
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 26, Iss , Pp e00466- (2020)
Laccases are ligninolytic enzymes produced by different microorganisms, especially by fungi such as the white-rot fungus Pleurotus ostreatus. Chemical inductors have been used to promote laccase secretion due to the application of these enzymes in li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d57f7a5b6e49099291950cc53e5302
Autor:
D, Durán-Aranguren, J S, Chiriví-Salomón, L, Anaya, D, Durán-Sequeda, L J, Cruz, J D, Serrano, L, Sarmiento, S, Restrepo, T, Sanjuan, R, Sierra
Publikováno v:
Biotechnology Reports
Highlights • Metabolites extracted from Cordyceps nidus induce laccase activity of Pleurotus ostreatus. • The composition of the substrate where Cordyceps nidus is grown induces the production of different bioactive compounds. • Laccase activit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durán-Sequeda D; Product and Process Design Group (GDPP), Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá 111711, Colombia.; Institute for Multidisciplinary Research in Applied Biology (IMAB), Public University of Navarre (UPNA), 31006 Pamplona, Spain., Suspes D; Product and Process Design Group (GDPP), Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá 111711, Colombia., Maestre E; Product and Process Design Group (GDPP), Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá 111711, Colombia., Alfaro M; Institute for Multidisciplinary Research in Applied Biology (IMAB), Public University of Navarre (UPNA), 31006 Pamplona, Spain., Perez G; Institute for Multidisciplinary Research in Applied Biology (IMAB), Public University of Navarre (UPNA), 31006 Pamplona, Spain., Ramírez L; Institute for Multidisciplinary Research in Applied Biology (IMAB), Public University of Navarre (UPNA), 31006 Pamplona, Spain., Pisabarro AG; Institute for Multidisciplinary Research in Applied Biology (IMAB), Public University of Navarre (UPNA), 31006 Pamplona, Spain., Sierra R; Product and Process Design Group (GDPP), Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá 111711, Colombia.
Publikováno v:
Journal of fungi (Basel, Switzerland) [J Fungi (Basel)] 2021 Dec 22; Vol. 8 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 22.