Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"D. Demarville"'
Autor:
P. Casenave, Stéphanie Marchand, Sophie Tempere, G. de Revel, Richard Marchal, D. Demarville, N. Le Menn, H. Campbell – Sills
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2021, 94, pp.1-13. ⟨10.1016/j.foodqual.2021.104316⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2021, 94, pp.1-13. ⟨10.1016/j.foodqual.2021.104316⟩
International audience; A new analysis method was developed to evaluate a sensory concept for food products. The concept "wine aging potential" is used by experts and professionals to describe the inherent capacity of great red or whites to develop q
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cf04f5129b3d522c43c58f8c2676a434
http://hdl.handle.net/20.500.12278/123958
http://hdl.handle.net/20.500.12278/123958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.