Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"D. Crentsil"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :2183-2190
The post-harvest conditioning of root and tuber crops (such as potatoes and cassava) by exposure to elevated temperature and humidity ('curing') has long been used to extend their storage life. The use of this strategy on yams is not, however, well d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.