Zobrazeno 1 - 10
of 950
pro vyhledávání: '"D. Cozzolino"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 9, p 3841 (2024)
Black soldier fly larvae (BSFL) (Hermetia illucens) reared on food waste streams are considered a sustainable source of protein in feed livestock diets. Recently, portable near-infrared spectroscopy (NIR) instruments have been assessed to monitor the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9439b6c0d9c84cd999e263e393330a4e
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss , Pp 100033- (2021)
The last three decades have demonstrated the ability of combining data analytics (e.g. big data, machine learning) with modern analytical instrumental techniques such as vibrational spectroscopy (VIBSPEC) (e.g. NIR, Raman, MIR) and sensing technologi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ed21ef5c608421987cfad790d08a471
Publikováno v:
Foods, Vol 3, Iss 4, Pp 605-621 (2014)
Starch is the major component of cereal grains and starchy foods, and changes in its biophysical and biochemical properties (e.g., amylose, amylopectin, pasting, gelatinization, viscosity) will have a direct effect on its end use properties (e.g., br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/033261707f49421bb679bfc2696228ff
Publikováno v:
Journal of Spectroscopy, Vol 2017 (2017)
Near infrared (NIR) spectroscopy has been proposed as a potential method to analyze different properties in live animals and humans, as infrared light has the ability to penetrate living tissues. This study evaluated the potential use of NIR spectros
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be83c570bba344a08fa492407f460569
Autor:
M. Gishen, D. Cozzolino
Publikováno v:
Animal, Vol 1, Iss 6, Pp 899-904 (2007)
Visible (Vis) and near infrared (NIR) reflectance spectroscopy is a rapid and non-destructive technique that has found many applications in assessing the quality of agricultural commodities, including wool. In this study, Vis and NIR spectroscopy com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb81572a5fd64468ae1871f333e24e44
Publikováno v:
Critical Reviews in Analytical Chemistry. :1-9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.