Zobrazeno 1 - 10
of 1 463
pro vyhledávání: '"D. Cardinali"'
Autor:
Francesco Barreca, Natale Arcuri, Giuseppe D. Cardinali, Salvatore Di Fazio, Antonino Rollo, Viviana Tirella
Publikováno v:
Civil Engineering Journal. 8:2336-2352
In recent years, global society has been subjected to great change due to unpredictable events such as pandemics, migrant flow, urban homeless, wars, and natural disasters. There has been an increased demand for fast and easily constructed buildings
Autor:
Urbano VIII, Papa, 1568-1644
Fecha probable de imp.
Fecha aprox. de impresión deducida de las características tipográficas del propio doc., así como de las fechas del resto de doc. con los que está encuadernado
Texto orlado
Inic. y viñetas xil.
Anot. ms
Fecha aprox. de impresión deducida de las características tipográficas del propio doc., así como de las fechas del resto de doc. con los que está encuadernado
Texto orlado
Inic. y viñetas xil.
Anot. ms
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1648::6d4ebd92b310639ae691db89b5417728
http://hdl.handle.net/10481/13404
http://hdl.handle.net/10481/13404
Medical and environmental microbiology have two distinct, although very short, histories stemming, the first from the pioneering works of Sommelweiss, Pasteur, Lister and Koch, the second mainly from the studies of Bejerink and Winogradsky. These two
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::5d165e701c54f048128c34d3194c9f8d
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3107624
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3107624
Publikováno v:
Národní knihovna České republiky.
Autor:
Giorgio Polacco
Publikováno v:
Národní knihovna České republiky.
Publikováno v:
Národní knihovna České republiky.
Publikováno v:
Národní knihovna České republiky.
Autor:
Agostino Cermelli
Publikováno v:
Národní knihovna České republiky.
Publikováno v:
Journal of food science. 82(4)
Many productive processes are characterized by inadequate protocols of sanitation that increase the possibility of proliferation of microbial contaminants, especially on surfaces. The use of this method for evaluating the degree of floor cleanability
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.