Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"D. Carboni"'
Lactic Acid Bacteria in the Production of Traditional Fermented Foods and Beverages of Latin America
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 4, p 315 (2023)
Traditional fermented foods are inherent to the human diet and represent an important part of the culture of each country. The fermentation process has been traditionally used as a method of food preservation. It allows modifying the technological, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86cdb99de4cb43059ca152353c9f9068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Damart, S. Sirotti, M. Andrès, E. Cipolletta, G. Filippou, D. Carboni, E. Filippucci, A. Abhishek, A. Latourte, H.K. Ea, S. Ottaviani, J.G. Letarouilly, R. Desbarbieux, P. Richette, T. Pascart
Publikováno v:
Revue du Rhumatisme. 89:A30-A31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Damiani, G. Sakellariou, A. Adinolfi, C. A. Scirè, G. Pacini, E. Fiorentini, D. Carboni, S. Sirotti, P. Sarzi-Puttini, J. Madruga Dias, A. Iagnocco, G. Filippou
Publikováno v:
Annals of the Rheumatic Diseases. 81:292-293
BackgroundMusculoskeletal ultrasonography (MSUS) is a useful tool for the diagnosis of several Rheumatic and Musculoskeletal Diseases (RMDs) but its role in the diagnostic pathways in clinical practice is still unclear as feasibility issues limit its
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience. 48:101805