Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"D. Bettge"'
Publikováno v:
Practical Metallography. 60:76-92
In failure analysis, micro-fractographic analysis of fracture surfaces is usually performed based on practical knowledge which is gained from available studies, own comparative tests, from the literature, as well as online databases. Based on compari
Autor:
M. Schneider, D. Bettge, M. Binder, K. Dollmeier, M. Dreyer, K. Hilgenberg, B. Klöden, T. Schlingmann, J. Schmidt
Publikováno v:
Practical Metallography. 59:580-614
The round robin test investigated the reliability users can expect for AlSi10Mg additive manufactured specimens by laser powder bed fusion through examining powder quality, process parameter, microstructure defects, strength and fatigue. Besides for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 92:177-184
The falling number (FN) procedure is used worldwide to assess the integrity of the starch stored within wheat seed. As an indirect measurement of the activity level of α-amylase, FN relies on a dedicated viscometer that measures the amount of time n
Autor:
A. D. Bettge
Publikováno v:
Cereal Foods World. 59:26-29
There exists a gap in predictive tests for high-moisture, low-gluten strength products. This category includes batter-based end-use products such as cakes, pancakes, and batters. Low-protein, weak-gluten strength classes of wheat are used in these pr
Autor:
James A. Anderson, Garrison E. King, Craig F. Morris, Arthur D. Bettge, Brian S. Beecher, Kimberly Garland-Campbell, E. Patrick Fuerst, Robert E. Allan
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 88:576-583
Kernel texture in wheat (Triticum sp.) is central to end-use quality and utilization. Here we report the discovery of a novel soft kernel trait in soft white winter wheat (T. aestivum L.). Two heritable kernel phenotypes were selected among F3-derive
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 88:209-216
ABSTRCT Arabinoxylans are a minor but important constituent in wheat that affects bread quality, foam stability, batter viscosity, and sugar snap cookie diameter. Therefore, it is important to determine the distribution of arabinoxylans in flour mill
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 88:217-222
A better understanding of the variation in oxidative cross-linking potential among flour mill streams can improve flour quality through the formulating of superior flour blends, and hence end-product attributes. The purpose of this research was to st