Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"D. Barrera-Arrellano"'
Autor:
N.E. Buitimea-Cantúa, S.O. Serna-Saldívar, E. Pérez-Carrillo, T. Jordânia-Silva, D. Barrera-Arrellano, G.V. Buitimea-Cantúa
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 1 (2022)
Organogels have emerged as an alternative to the intake of saturated fats. Organogels of soybean oil (SBO) structured with polyglycerol esters (PGE) or propylene glycol esters (PPGE) at different concentrations (0.5, 1.0, 2.0, 3.0, or 4.0%) were form
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4972d430e25e4766996dde57ebcc2f40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.