Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"D. Balev"'
Autor:
Nikoleta G. TABAKOVA, Boyan D. BALEV
Publikováno v:
Archives of the Balkan Medical Union, Vol 56, Iss 3, Pp 370-375 (2021)
Introduction. Prune belly syndrome is a rare congenital malformation, which sets some diagnostic challenges especially in the first trimester of pregnancy. Case presentation. We describe two cases of prune belly syndrome, accurately diagnosed in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f64289b33d6941f0a564839ee5d16634
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 24, Iss 3 (2022)
ABSTRACT Male layer-type chickens are usually killed immediately after hatching. Despite the ethical debates and the sharp criticism against this practice, it is still widely applied. One of the possible alternatives for the culling of layer cockerel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c232b12cba2a45e1a1ae84fe61293d80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Balev, Farida Haripovna Smolnikova, Kiril Petrov Vassilev, Dessislava Borislavova Vlahova-Vangelova, Sholpan Baydildaevna Baytukenova, S. Dragoev, Neno Stefanov Nenov
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 1, Pp 59-66 (2017)
Ground spices are a source of hazards for dry-fermented meat products. Since dry-cured sausages are not subjected to heat treatment, there is a high risk of microbial cross-contamination and physical impurities. The aim of this study was to determine
Autor:
Bahytkul Kajkenovna Assenova, D. Balev, Dessislava Borislavova Vlahova-Vangelova, Kumarbek Junusbekovich Amirhanov, S. Dragoev
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
The objective of this study was to explore the effect of 24 and 48 h alkaline (2% pentasodium tripolyphosphate), acid (2% sodium lactate), and water-oil marinating (water : sun flavor oil = 1 : 1 and 2% salt) as well as brine soaking (2% salt) on mic