Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"D. A. BOTREL"'
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 17, Iss 2, Pp 159-163 (2009)
Esse trabalho objetivou estudar a irradiação gama como método de conservação para a polpa de acerola. A polpa foi tratada por irradiação gama. As amostras, divididas em alíquotas, receberam diferentes doses de radiação (2,0; 3,0 e 4,0 kGy)
Autor:
Moreira da Silva TL; Pharmaceutical Science Post-graduation Program, State University of Ponta Grossa, Ponta Grossa, Parana, Brazil., Beltrame FL; Pharmaceutical Science Post-graduation Program, State University of Ponta Grossa, Ponta Grossa, Parana, Brazil.; Department of Pharmaceutical Sciences, State University of Ponta Grossa, Ponta Grossa, Parana, Brazil., Ferrari PC; Pharmaceutical Science Post-graduation Program, State University of Ponta Grossa, Ponta Grossa, Parana, Brazil.; Department of Pharmaceutical Sciences, State University of Ponta Grossa, Ponta Grossa, Parana, Brazil.
Publikováno v:
Archiv der Pharmazie [Arch Pharm (Weinheim)] 2024 Jun; Vol. 357 (6), pp. e2300726. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 28.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarraf, Mozhdeh1 (AUTHOR), Naji‐Tabasi, Sara2 (AUTHOR) s.najitabasi@rifst.ac.ir, Beig‐Babaei, Adel1 (AUTHOR), Moros, José E.3 (AUTHOR), Sánchez, M. Carmen3 (AUTHOR), Franco, José M.3 (AUTHOR), Tenorio‐Alfonso, Adrián3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2023, Vol. 11 Issue 11, p6907-6919. 13p.
Autor:
Cunha, Fernando N., Cunha, Gabriela N., Teixeira, Marconi B., da Silva, Nelmício F., Morais, Wilker A.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Engenharia Agricola e Ambiental - Agriambi; 2024, Vol. 28 Issue 9, p1-6, 6p
Autor:
Bergesse, Antonella Estefanía, Camiletti, Ornella Francina, Vázquez, Carolina, Grosso, Nelson Rubén, Ryan, Liliana Cecilia, Nepote, Valeria
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jul2024, Vol. 89 Issue 7, p4064-4078, 15p
Autor:
Nurhadi, Bambang1 (AUTHOR) bambang.nurhadi@unpad.ac.id, Wiraputra, Damar1,2 (AUTHOR), Wijaya, Hendra3,4 (AUTHOR), Mahani, Mahani1 (AUTHOR), Masruchin, Nanang5,6 (AUTHOR), Saputra, Rudy Adi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2023, Vol. 21 Issue 1, p542-553. 12p.
Autor:
Cruz-Bravo, Raquel Karina1 (AUTHOR), Guajardo-Flores, Daniel2 (AUTHOR), Gómez-Aldapa, Carlos Alberto3 (AUTHOR), Castro-Rosas, Javier3 (AUTHOR), Navarro-Cortez, Ricardo Omar3 (AUTHOR), Díaz-Batalla, Luis4 (AUTHOR), Falfán-Cortés, Reyna Nallely3 (AUTHOR) reyna_falfan@uaeh.edu.mx
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2023, Vol. 21 Issue 1, p493-501. 9p.
Autor:
Singh, P.1 (AUTHOR), Krishnaswamy, K.1,2 (AUTHOR) krishnaswamyk@umsystem.edu
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 1, p708-728. 21p. 1 Diagram, 2 Charts, 6 Graphs.