Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"D Purev"'
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 12, Iss 0, Pp 38-41 (2014)
The properties (pHopt, Topt, Km, temperature, acid and base stability of the enzyme activity) of hyaluronidase prepared from testes of bovine, horse, pig and antelope were determined.DOI: http://dx.doi.org/10.5564/mjc.v12i0.169 Mongolian Journal of C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b532b134fbb4f1fb9c0fdc9b5b771b6
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 0, Pp 101-103 (2014)
The objective of the present work was to examine biocatalytic properties of peroxidase in horseradish acclimatized in our country. We have found that horseradish root extract’s peroxidase (HRP) has Km 2.5 mM and Vmax 5.36 mM·s-1. Maximum activity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6c1d972dcec469297288ed6f6d4ef95
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 0, Pp 16-18 (2014)
DOI: http://dx.doi.org/10.5564/mjc.v13i0.153 Mongolian Journal of Chemistry Vol.13 2012: 16-18
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46783ca2e0a34556a7deade1bef8eaed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.