Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"D Martínez-Carrera"'
Autor:
MR Maimone-Celorio, M Aliphat, D Martínez-Carrera, B Ramírez-Valverde, I Valdéz-Hernández, A Macías-Laylle
Publikováno v:
Ecosistemas y Recursos Agropecuarios, Vol 22, Iss 1 (2014)
La mayor extensión de humedales en México se encuentra en Tabasco. La cultura Maya - Chontal ha habitado estas tierras desde épocas prehispánicas, desarrollando conocimientos y estrategias de manejo específicas para este tipo de ecosistemas. La
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48bde16ea24c4081b74e12c4f439c7eb
Autor:
D. Martínez-Carrera, Aleyda Pérez-Herrera, D. A. García-Rojas, Gabino A. Martínez-Gutiérrez, M. Bonilla-Quintero, B. Petlacalco-Sánchez, M. A. Sánchez-Medina, J. D. Figueroa-Cárdenas, M. E. Meneses
Publikováno v:
Food & Function. 11:8768-8779
The physicochemical, nutritional and sensory properties of flours, doughs and tortillas made with traditional nixtamalization (TN) and ecological nixtamalization (EN) and enriched (9%) with the traditional maguey mushroom (Pleurotus agaves) were anal
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D A, García-Rojas, M E, Meneses, D, Martínez-Carrera, J D, Figueroa-Cárdenas, M A, Sánchez-Medina, M, Bonilla-Quintero, B, Petlacalco-Sánchez, G A, Martínez-Gutiérrez, A, Pérez-Herrera
Publikováno v:
Foodfunction. 11(10)
The physicochemical, nutritional and sensory properties of flours, doughs and tortillas made with traditional nixtamalization (TN) and ecological nixtamalization (EN) and enriched (9%) with the traditional maguey mushroom (Pleurotus agaves) were anal
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Universidad Nacional Autónoma de México
UNAM
Redalyc-UNAM
Micología Aplicada International (México) Num.1 Vol.22
UNAM
Redalyc-UNAM
Micología Aplicada International (México) Num.1 Vol.22
"Mexico is considered a country having great biodiversity, but genetic resources of edible mushrooms are as yet poorly studied. Twenty five strains of oyster mushrooms (Pleurotus) isolated from tropical, subtropical and temperate regions were studied
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::56b714ac59488a8882e3f01e43f1e22d
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=68512102002
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=68512102002
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Martínez Carrera
Publikováno v:
Colegio de Postgraduados
COLPOS
Redalyc-COLPOS
COLPOS
Redalyc-COLPOS
Marketing channels, marketing margins, cultivated mushrooms, wild mushrooms, Mexico, developing countries.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::565749d61545eb10969a2560b5fef9d3
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=68517201
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=68517201