Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"D Klöti"'
Autor:
A. Waskow, D. Butscher, G. Oberbossel, D. Klöti, P. Rudolf von Rohr, A. Büttner-Mainik, D. Drissner, M. Schuppler
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Sprouts are germinated seeds that are often consumed due to their high nutritional content and health benefits. However, the conditions for germination strongly support the proliferation of present bacteria, including foodborne pathogens. Si
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bc51a0d8e4d4783a13865743b9ca6d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A Büttner-Mainik, Denis Butscher, Alexandra Waskow, D Drissner, Markus Schuppler, D Klöti, Gina Oberbossel, P. Rudolf von Rohr
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, 11 (1)
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Scientific Reports, 11 (1)
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Sprouts are germinated seeds that are often consumed due to their high nutritional content and health benefits. However, the conditions for germination strongly support the proliferation of present bacteria, including foodborne pathogens. Since sprou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c43aa152bd1215a32728827d7b584401
https://infoscience.epfl.ch/record/288553
https://infoscience.epfl.ch/record/288553