Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"D Handu"'
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 13, Iss 7, p e0197425 (2018)
PURPOSE:This retrospective cross-sectional study aimed to identify opportunities for improvement in food and nutrition research by examining risk of bias (ROB) domains. METHODS:Ratings were extracted from critical appraisal records for 5675 studies u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99e8c33580114217a4ebbd9d584db1c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 13, Iss 7, p e0197425 (2018)
PLoS ONE
PLoS ONE
Purpose This retrospective cross-sectional study aimed to identify opportunities for improvement in food and nutrition research by examining risk of bias (ROB) domains. Methods Ratings were extracted from critical appraisal records for 5675 studies u
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.