Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"D Falconieri"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandra Braca, A. Adjaoud, H. Abbaci, D. Falconieri, M. Berboucha-Rahmani, Hocine Laouer, Pl Cioni, K. Moussi
Publikováno v:
Plant Biosystems - An International Journal Dealing with all Aspects of Plant Biology. 156:358-369
Essential oil (EO) of aerial parts (twigs and needles) of an Algerian-Moroccan endemic pine Pinus nigra Arn. ssp. mauritanica (Mair. & Pey.) (Pinaceae) collected in Northern Algeria were extracted ...
Autor:
Gianfranca Carta, Antonella Rosa, Silvia Porcedda, Antonella Fais, Benedetta Era, Alessandra Piras, D Falconieri
Publikováno v:
Natural Product Research. 36:1883-1888
The supercritical fluid extraction (SFE) of volatile and fixed oil from milled parsley (Petroselinum crispum L.) seeds, using CO2 as solvent, is presented in this study. Extraction experiments were carried out in two steps: at pressures of (90 or 300
Autor:
Carlos Cavaleiro, Mj. Gonçalves, Silvia Porcedda, D Falconieri, Alessandra Piras, Lígia Salgueiro, Andrea Maxia
Publikováno v:
Natural Product Research. 35:993-999
This study aims to evaluate the antifungal activity of Mentha spicata L. and Mentha pulegium L. from Sardinia and to assess their efficacy on virulence factors for Candida albicans, particularly on the inhibition of the germ tube formation. The major
Publikováno v:
Natural product research. 36(7)
The supercritical fluid extraction (SFE) of volatile and fixed oil from milled parsley (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural product research. 35(6)
This study aims to evaluate the antifungal activity of
Autor:
Silvia Porcedda, Antonella Rosa, Bruno Marongiu, Angela Atzeri, M. Assunta Dessì, Alessandra Piras, D Falconieri
Publikováno v:
Journal of Food Science. 77:C448-C453
Isolation of volatile and fixed oils from nutmeg have been obtained by supercritical fractioned extraction with carbon dioxide. Extraction experiments were carried out at pressures of 90 and 250 bar and temperature of 40 °C. The extraction step perf
Publikováno v:
Asian Journal of Chemistry. 27:2662-2664
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.