Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"D Efendi"'
Autor:
D. Efendi, R. Budiarto
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :369-378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1133:012001
A unique ornamental epiphytic cactus Rhipsalis baccifera has a segmented dangling plant structure. This plant has a tip of the shoot that has a beautiful reddish color. Determining the best cutting number segment and media type executed in this study
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :167-174
Cryopreservation of papaya seeds is recommended because these seeds, although tolerant to desiccation, cannot be stored for long-term at the low temperatures of standard seed banks (i.e., seeds are classified as “intermediate”). Cryopreservation
Autor:
I. G. Melikova, B. A. Ismailova, L. G. Magerramova, G. M. Faradzhev, K. I. Gadzhieva, A. D. Efendi
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry. 88:2480-2485
Kinetics and mechanism of esterification of dichloromaleic anhydride with C1–C4 alcohols in the presence of zeolitic catalysts have been studied. The stage-by-stage Langmuir–Hinshelwood mechanism of heterogeneous catalysis at acidic active surfac
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :333-338
Pilea (Pilea trinervia Wight.) is one of the indigenous vegetables in West Java, Indonesia. It has the potential for commercial cultivation because of its aromatic taste. Pilea's phytonutrients include steroid/triterpenoid, alkaloid, and flavonoid (q
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :23-28