Zobrazeno 1 - 10
of 239
pro vyhledávání: '"D Colucci"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The Vacuum Freeze Drying (VFD) process is a low temperature drying technique that can be used for food preservation. The aim of this work is to evaluate how VFD operating conditions affect the amou...
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9279164db3156e6d920ab093e46095ff
http://hdl.handle.net/11583/2776662
http://hdl.handle.net/11583/2776662
Publikováno v:
28th European Strabismological Association Meeting
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3a5017f5b737fcd7579dce40dedb546c
https://doi.org/10.1201/9781003077541-81
https://doi.org/10.1201/9781003077541-81
Vacuum freeze-drying (VFD) is a dehydration method based on the sublimation of the liquid phase contained in a certain product, previously frozen, at low pressure and temperature. Since it is a tim...
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e53b7eddf24216bc02fee1c427389866
http://hdl.handle.net/11583/2776713
http://hdl.handle.net/11583/2776713
Publikováno v:
Freeze Drying of Pharmaceutical Products ISBN: 9780429022074
Freeze Drying of Pharmaceutical Products
Freeze Drying of Pharmaceutical Products
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b1acb2fb8983c35db41a1a94b701068e
https://doi.org/10.1201/9780429022074-4
https://doi.org/10.1201/9780429022074-4
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] A new Process Analytical Technology (PAT) has been developed and tested for on-line process monitoring of a vacuum freeze-drying process. The sensor uses an infrared camera to obtain thermal images of the ongoing process and multivariate image a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::17c93e29f8daabda1f1eab9e3a7d893c
http://hdl.handle.net/11583/2725541
http://hdl.handle.net/11583/2725541
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 283:110031
The atmospheric freeze-drying process can be significantly accelerated using power ultrasound. This paper aims to investigate the effects of this technology on the global energy consumption of the process and its environmental impact. Apple, carrot a
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Power ultrasounds have been proposed and extensively investigated as an effective way to speed up the atmospheric freeze-drying process, thus making this dehydration process attractive from an industrial viewpoint. Nevertheless, a rigorous inves