Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"D Bursac Kovacevic"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical and Biochemical Engineering Quarterly
Volume 30
Issue 4
Volume 30
Issue 4
Grape pomace is recognized as an economical source for the recovery of a large number of biologically active compounds, such as polyphenols. Grape pomace extracts can be successfully used as raw material for functional foods production, since they ar
Autor:
D. Bursac Kovacevic, A. Gomes Da Cruz, Daniel Granato, O.Ye. Rodionova, Predrag Putnik, Luigi Lucini, Alexey L. Pomerantsev, Gabriele Rocchetti
Chemometrics is a set of mathematical and statistical methods that are used to detect food fraud, predict microbial growth, and optimize design of experiments, while extracting useful information from large and complex datasets. Complex datasets quit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::203bcbd5284404c7c3bc95b5826b0bb7
https://www.bib.irb.hr/1026331
https://www.bib.irb.hr/1026331
Autor:
D. Bursac Kovacevic, Luigi Lucini, Gabriele Rocchetti, José M. Lorenzo, Francisco J. Barba, Predrag Putnik
Consumers have concerns about the safety of synthetic antioxidants, and therefore, the use of natural antioxidants is increasing. Fruits are rich sources of various antioxidants that can be used in the meat industry as replacements for synthetic anti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::53f7e763951d7872bc865ca66a12ddae
https://www.bib.irb.hr/1031915
https://www.bib.irb.hr/1031915