Zobrazeno 1 - 10
of 346
pro vyhledávání: '"D’Antonio, Dario"'
Autor:
Carlotta De Filippo, Sofia Chioccioli, Niccolò Meriggi, Antonio Dario Troise, Francesco Vitali, Mariela Mejia Monroy, Serdar Özsezen, Katia Tortora, Aurélie Balvay, Claire Maudet, Nathalie Naud, Edwin Fouché, Charline Buisson, Jacques Dupuy, Valérie Bézirard, Sylvie Chevolleau, Valérie Tondereau, Vassilia Theodorou, Claire Maslo, Perrine Aubry, Camille Etienne, Lisa Giovannelli, Vincenzo Longo, Andrea Scaloni, Duccio Cavalieri, Jildau Bouwman, Fabrice Pierre, Philippe Gérard, Françoise Guéraud, Giovanna Caderni
Publikováno v:
Microbiome, Vol 12, Iss 1, Pp 1-24 (2024)
Abstract Background Colorectal cancer (CRC) risk is strongly affected by dietary habits with red and processed meat increasing risk, and foods rich in dietary fibres considered protective. Dietary habits also shape gut microbiota, but the role of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37d9a245919b4314b7a2937cd4b555b1
Autor:
Saggese, Anella, Barrella, Valentina, Porzio, Angela Di, Troise, Antonio Dario, Scaloni, Andrea, Cigliano, Luisa, Scala, Giovanni, Baccigalupi, Loredana, Iossa, Susanna, Ricca, Ezio, Mazzoli, Arianna
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry November 2024 133
Autor:
Chen, Kangni, Troise, Antonio Dario, De Pascale, Sabrina, Scaloni, Andrea, Fogliano, Vincenzo, Madadlou, Ashkan
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2025 465 Part 2
Autor:
Arianna Mazzoli, Maria Stefania Spagnuolo, Martina Nazzaro, Angela Di Porzio, Valentina Barrella, Antonio Dario Troise, Sabrina De Pascale, Andrea Scaloni, Gianluigi Mauriello, Susanna Iossa, Luisa Cigliano
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 116, Iss , Pp 106162- (2024)
Dietary patterns high in fat and sugar promote brain dysfunction, but the preventive efficacy of probiotics has been little explored. This study investigated whether the administration of Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 (L.reuteri; 108 CFU/day)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/368b89d354d14b3c8f3ad7a52e00d715
Autor:
Sabrina De Pascale, Gianluca Picariello, Antonio Dario Troise, Simonetta Caira, Gabriella Pinto, Francesca Marino, Andrea Scaloni, Francesco Addeo
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 113, Iss , Pp 106004- (2024)
Susceptibility to proteolytic activity is a critical limitation for food-derived peptides possibly influencing human physiological processes. This study explores the ex vivo stability and degradation kinetics of the milk-derived opioid peptide β-cas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7894bd270294437f8b1e5efb51bd9247
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blidi, Slim, Troise, Antonio Dario, Zazzaroni, Mattia, De Pascale, Sabrina, Cottin, Sarah, Sturrock, Keith, Scaloni, Andrea, Fiore, Alberto
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 8