Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"DİKİCİ, Abdullah"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DİKİCİ, Abdullah1 abdikici@gmail.com, ÖZPOLAT, Emine2, BOZATLI, Sümeyye Betül3, KOLUMAN, Ahmet4, PATIR, Bahri5, ÇALICIOĞLU, Mehmet6
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences. 2021, Vol. 45 Issue 4, p691-699. 9p.
Autor:
Çınar, Sena, Dikici, Abdullah
Son yıllarda sosyoekonomik nedenlerden kaynaklı kanatlı eti ve ürünlerine ilgi oldukça fazladır. Kanatlı etlerinin doğal florası üretim şartlarından kaynaklı çeşitli kontaminasyonlara maruz kaldıkları için önemli miktarda mikrobiy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3224::dacac481d671fe204dde12b38bcc814a
https://hdl.handle.net/20.500.12636/5386
https://hdl.handle.net/20.500.12636/5386
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gezgel, Hakan, Dikici, Abdullah
Bu çalışmada hazır yemek sektörü çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğine kaderci bakış açıları araştırılmıştır. Hazır yemek sektörü, gıda sanayi ve çalışan sayısının büyüklüğü açısından önemli bir alan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3224::8744f7bc20bf0f770c068c2eaf11a3c4
https://hdl.handle.net/20.500.12636/5056
https://hdl.handle.net/20.500.12636/5056
Autor:
Dikici, Abdullah, Kaş, Çağdaş
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 1 15-23
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Bu çalışmada Salmonella inoküle edilmiş kasap ve inegöl köftelerinin termal inaktivasyonu araştırılmıştır. İnegöl köfte örneğine ortalama 6,97 log10 kob/g seviyesinde bulaştırılan Salmonella, 170 °C sıcaklıktaki elektrikli ız
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::db3216a006ada0df35fa9c7f4c73c765
https://dergipark.org.tr/tr/pub/usufedbid/issue/46412/568418
https://dergipark.org.tr/tr/pub/usufedbid/issue/46412/568418
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Aug2021, Vol. 58 Issue 8, p3086-3093, 8p
Autor:
YAVUZASLANOĞLU, Elif1 eyavuzaslanoglu@kmu.edu.tr, DİKİCİ, Abdullah2, ELEKCİOĞLU, İbrahim Halil3
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2015, Vol. 39 Issue 2, p227-233. 7p.