Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Dündar Ö."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Ripening and quality response of 'Blackamber' plums to 1-methylcyclopropene during long-term storage
Plums cv. Blackamber were treated with 250, 500, 750, 1000 nl l -1 of 1-methylcyclopropene (1-MCP) upon harvest at two ripening stages (S1 and S2) followed by 15, 30, 45 days of cold storage at 0°C and 90% RH and their subsequent 3 days of shelf lif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::34afebf86cf3bb6a8ed0593712fa509b
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19662
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19662
The effects of 1-methylcyclopropene (1-MCP) on quality parameters such as weight loss, firmness, color, titratable acidity, soluble solids, individual sugars and respiration rate of 'Black Diamond' plums during storage that were harvested at commerci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::7884409862b6001d480ec29deb813605
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19565
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19565
The objective of this study was to determine the effects of 1-MCP on quality of 'Fuji' apples during long-term storage. 'Fuji' apples were harvested at commercial mature stage, treated with 325 and 650 nl l-1 of 1-methylcyclopropene (1-MCP) at 20oC f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::f2c4706186b615b6194dd0e2826883eb
https://hdl.handle.net/20.500.12605/16339
https://hdl.handle.net/20.500.12605/16339
Advanced maturity of nectarines cv. Maria Aurelia were harvested and sealed in modified atmosphere packaging (MA) bags and stored for 10 days. Quality was evaluated initially and after storage period plus 5 day shelf life. According to the results MA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::0090f5792f44c73e9e3a87d56d4d10ff
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19226
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19226
The effect of preharvest gibberellic acid treatments with the dose of 10, 20 and 30 ppm on Aksehir Napolyon sweet cherry were compared with control during 4 weeks storage. The most important problem of sweet cherry is decolouration of stem after stor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::49ed4c9458b8e8f0474bf706e87de09e
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11896
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11896
Effects of preharvest gibberellic acid treatments (10, 20 and 30 ppm) on 'Aksehir Napolyon' sweet cherry cultivar were compared with control during four weeks of storage. The most important problem of sweet cherry is discoloration of stem after stora
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::6d626dacaba29c1a1c5a97bae8aa950b
https://hdl.handle.net/20.500.12605/13789
https://hdl.handle.net/20.500.12605/13789
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.