Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"Dörr T"'
Autor:
Doerr, T. P., Yu, Yi-Kuo
An exact, analytic solution for a simple electrostatic model applicable to biomolecular recognition is presented. In the model, a layer of high dielectric constant material (representative of the solvent, water) whose thickness may vary separates two
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0910.0034
A novel energy minimization formulation of electrostatics that allows computation of the electrostatic energy and forces to any desired accuracy in a system with arbitrary dielectric properties is presented. An integral equation for the scalar charge
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0901.0129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background: Food anaphylaxis is commonly elicited by unintentional ingestion of foods containing the allergen above the tolerance threshold level of the individual. While labeling the 14 main allergens used as ingredients in food products is mandator
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::aea39df76b191bd1507a561d12025285
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2999996
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2999996