Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Díaz-Ruiz G"'
Autor:
Díaz-Ruiz G, Wacher-Rodarte C, Ramírez-Chavarín Nl, Xicohtencatl-Cortes J, Eslava Campos Carlos A, Salazar-Jiménez P, Hernández-Chiñas U, Flores-Campusano L
Publikováno v:
Forest Research Open Access.
Pozol is an acid fermented pre-hispanic beverage, consumed as part of the diet of ethnic groups in Southern and Southeastern Mexico. Streptococcus sp. a major component of pozol microbiota, was analyzed to assess their in vitro adherence ability to H
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mendoza-Mendoza, B., Rodríguez-Hernández, A.-I., Vargas-Torres, A., Díaz-Ruiz, G., Montiel, R., Ramos-Aboites, H.-E., Castro-Rosas, J., Chavarría-Hernández, N.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2013, Vol. 20 Issue 5, p2917-2925, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.