Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"Désiré, J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manka'abusi, Delphine1,2 (AUTHOR), Lompo, Désiré J. P.3 (AUTHOR), Steiner, Christoph1 (AUTHOR), Ingold, Mariko1 (AUTHOR), Akoto-Danso, Edmund Kyei1 (AUTHOR), Werner, Steffen2 (AUTHOR), Häring, Volker2 (AUTHOR), Nyarko, George4 (AUTHOR), Marschner, Bernd2 (AUTHOR), Buerkert, Andreas1 (AUTHOR) tropcrops@uni-kassel.de
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition & Soil Science. Aug2020, Vol. 183 Issue 4, p500-516. 17p.
Autor:
Wilson, Magdalene Kasyoka1 (AUTHOR) mwilson@uj.ac.za, Vencatachellum, Désiré J.-M.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of African Business. Feb2021, Vol. 22 Issue 1, p21-41. 21p.
Autor:
Howe, J.D., Smith, N., Lee, M.J.-R., Ardes-Guisot, N., Vauzeilles, B., Désiré, J., Baron, A., Blériot, Y., Sollogoub, M., Alonzi, D.S., Butters, T.D.
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 15 August 2013 21(16):4831-4838
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouquet, J., Auberger, N., Ashmus, R., King, D., Bordes, A., Fontelle, N., Nakagawa, S., Madden, Z., Proceviat, C., Kato, A., Désiré, J., Vocadlo, D. J., Blériot, Y.
Publikováno v:
Organic & Biomolecular Chemistry; 1/21/2022, Vol. 20 Issue 3, p619-629, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin, A., Arda, A., Désiré, J., Martin-Mingot, A., Probst, N., Sinay, P., Jimenez-Barbero, J., Thibaudeau, S., Blériot, Y.
Publikováno v:
Nature Chemistry
Nature Chemistry, Nature Publishing Group, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
Nature Chemistry, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
Nature Chemistry, Nature Publishing Group, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
Nature Chemistry, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
International audience; Glycosyl cations are universally accepted key ionic intermediates in the mechanism of glycosylation, the reaction that covalently links carbohydrates to other molecules. These ions have remained hypothetical species so far bec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::67c4d759f2bd45a2f8bcca5e2a175110
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01505628
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01505628