Zobrazeno 1 - 10
of 661
pro vyhledávání: '"D, Stefanović"'
Autor:
Slavica D. Stefanović
Publikováno v:
Inovacije u Nastavi, Vol 31, Iss 4, Pp 103-116 (2019)
This paper aims to address the success rate of music teachers who teach in elementary school and create the social environment for learning. The goal of this paper is to define, by broadening the areas of genral and music pedagogy, the factors of e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef67c8913f2449ff8f3cf7e654defd92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sofija D. Stefanović
Publikováno v:
Анали Филолошког факултета. 32:63-79
U radu se istražuju popularni elementi i motivi koji se nalaze u književnosti i umetnosti postmodernizma na primeru književnih dela koja je napisao autor Tomas Pincon (Thomas Pynchon). Upotrebom komparativne analize ce se porediti njegova kratka p
Autor:
Mirjana Ž. Grujović, Katarina G. Mladenović, Teresa Semedo‐Lemsaddek, Marta Laranjo, Olgica D. Stefanović, Sunčica D. Kocić‐Tanackov
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safetyREFERENCES. 21(2)
Traditional fermented foods are a significant source of starter and/or non-starter lactic acid bacteria (nsLAB). Moreover, these microorganisms are also known for their role as probiotics. The potential of nsLAB is huge; however, there are still chal
Autor:
K G, Mladenović, M Ž, Grujović, M, Kiš, S, Furmeg, V Jaki, Tkalec, O D, Stefanović, S D, Kocić-Tanackov
Publikováno v:
Applied microbiology and biotechnologyReferences. 105(23)
There has been a growing interest in traditional dairy (such as raw milk cheeses) and meat products, in recent years. However, these products are suitable and nutrient medium and may be easily contaminated by microorganisms such as Enterobacteriaceae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kragujevac Journal of Science, Vol 2019, Iss 41, Pp 107-116 (2019)
Kragujevac Journal of Science (2019) (41):107-116
Kragujevac Journal of Science (2019) (41):107-116
Curcuma longa L. (turmeric) and Urtica dioica L. (common nettle) are well-known medicinal plants. In recent decades, due to its excellent biological activity and low toxicity, significant efforts have been made to research the potential application o
Autor:
Sofija D. Stefanović, Nenad Tomović
Publikováno v:
Komunikacija i kultura online. 10:144-154