Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"D, Serp"'
Autor:
I. Marison, E. Teunou, David Hunkeler, Xianfeng Fan, D. Serp, G. Grigorescu, Zhibing Zhang, L. G. Ritzén, D. Lewińska, H. Viernstein, Denis Poncelet, S. Rosiński
Publikováno v:
Journal of Microencapsulation. 19:641-659
Alginate beads, as well as microcapsules based on alginate, cellulose sulphate and polymethylene-co-guanidine, were produced at diameters of 0.4, 1.0 and 1.5 mm. These standard materials were tested, by independent laboratories, in regards to water a
Publikováno v:
Biotechnology and Bioengineering. 70:41-53
An encapsulation device, designed on the basis of the laminar jet break-up technique, is characterized for cell immobilization with different types of alginate. The principle of operation of the completely sterilizable encapsulator, together with tec
Publikováno v:
Biotechnology and bioengineering. 79(3)
Calcium alginate beads were thermally treated at temperatures ranging from 25 degrees C to 130 degrees C for periods of up to 30 minutes. Important modifications to the structure of the alginate beads were shown to be a function of the temperature an
Publikováno v:
Biotechnology and bioengineering. 70(1)
An encapsulation device, designed on the basis of the laminar jet break-up technique, is characterized for cell immobilization with different types of alginate. The principle of operation of the completely sterilizable encapsulator, together with tec
Publikováno v:
Biotechnology & Bioengineering; 2003, Vol. 82 Issue 1, p103, 8p
Spores of Bacillus subtilis ATCC 6051 and Bacillus stearothermophilus NCTC 10003 were immobilized in monodisperse alginate beads (diameter, 550 microm +/- 5%), and the capacity of the immobilized bioindicators to provide accurate and reliable F-value
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::409da3c289e6cf9aa6c2cfa29f3ae027
https://infoscience.epfl.ch/record/80821
https://infoscience.epfl.ch/record/80821
The high-pressure freezing (HPF) technique was applied to the cryo-immobilization of alginate gels and the quality of the freezing analyzed on a TEM by comparison of the segregation pattern of samples of decreasing thickness. Dynamic simulations of h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f8701faadca034bff27bf0dc9a313e22
https://infoscience.epfl.ch/record/80817
https://infoscience.epfl.ch/record/80817
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.